NORDISKT LÄGER I SÄLEN 5-9 AUGUSTI 2015

Det är nu dags att skicka in anmälan till årets läger i Sälen den 5-9 augusti!

Det kommer att bli en mycket trevlig och händelserik helg med många spännande äventyr och årets tema är idrott. Vi kommer att få lyssna till stora idrottsmän och kvinnor om deras aktiva tid som elitidrottare. Vicki Wedin (skytte), David Lega (simning), Simon Itkonen (pingis) och även andra kända och duktiga föreläsare inom AMC (Eva Kimber), LSS (Erik Wahlberg) och Lasse Gustavsson ”styrkan i din sanna natur”.

För barnen och dem som inte vill vara med och lyssna på föreläsarna kommer det hända massor av trolltyg och bus. Den enda skillnaden är i år att barnen har någon vårdnadshavare med sig på alla aktiviteter. Tonåringar med assistenter och stora nog att klara sig själva behöver inte ha föräldrar med sig.

Finns det vuxna frivilliga som redan nu vet att ni vill hjälpa till med de olika grupperna så meddela det när ni gör eran anmälan.

Det kommer att bli en mycket trevlig helg och vi i styrelsen ser mycket fram emot att träffa er alla! Kika gärna in på www.skistar.com Sälen välj -sommar

Hotellkostnad

ons-sön 1 st 6-bäddslägenhet  4095:- plus sänglinnen 175:-/set (meddela om ni kan tänka er att dela lägenhet med andra). Frukost, lunch, middag för vuxna 125:-, 99:-, 140:- för barnen 75:-, 69:-, 85:-. Det finns också tillval grillbuffe då tillkommer 90:-/vuxen och 65:-/barn på kvällen.

Vi har också ansökt om fonder och bidrag så att föreningen kommer att subventionera viss del, har ni sökt och fått egna fonder vill vi att ni ska meddela oss detta.